2015 első szinkronúszó sikerei

A KAC szinkronúszói is megkezdték a 2015. évi szereplésüket. A március 21-22-i hétvégén került megrendezésre a XVIII. ORKA kupa. A mind nagyobb népszerűségnek örvendő viadalon a tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is hat nemzet sportolói vettek részt. A környező országok legjobbjai közt jelen volt a szlovák válogatott is. Végül is 24 egyesület 506 sportolója csobbant a székesfehérvári uszoda medencéjébe.

Az első napon kerültek lebonyolításra a kötelező versenyszámok. Természetesen egyesületünk sportolói sem maradtak adósak a jó eredményekkel. Horváth Csenge mellett Nagy Vivien, Méng Vanda, Erdős Borbála és Erdős Dorottya szerzett arany érmet. Kovács Panna ezüst, Cebrat Athena és Méng Tamara bronzérmet kapott. Horváth Boglárka negyedik, Füzessy Rebeka, Dániel Boglárka és Juhász Hanna ötödik, Balázs Kíra, Sipos Hanna hatodik, Nagy Natália és Kovács Diána a hetedik helyen végzett.

A verseny második napján, vasárnap bonyolították le nézőközönség számára sokkal látványosabb és élvezhetőbb zenés kűröket páros és csapat kategóriában. FINA kategóriában a Márton Eszter Horváth Adél párosunk a negyedik helyet szerezte meg. Mini csapat kategóriában a Tombor Virág, Kovács Panna, Horváth Csenge, Dániel Boglárka összeállítású négyesünk aranyérmet, a Tombor Panka, Zsombok Zsóka, Méng Tamara, Kovács Diána egység pedig ezüstérmet érdemelt teljesítményéért. A lányok felkészítéséért Konyáriné Takács Annát és Horváth Tímeát illeti a köszönet.

1%
Kaposvári Szinkron Club
Adószámunk: 18778153-1-14